Holistisk Energi Uddannelse Danmark

En videnskabelig og spirituel kobling mellem krop, sind og sjæl

Spørgsmål og svar om uddannelsen

Q. Jeg er ikke selvstændig, men kan jeg personligt få glæde af uddannelsen, jeg synes ofte jeg mangler energi i min hverdag og giver let op overfor mine mål. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg vil med mit arbejdsliv, er der mulighed for at jeg blive klogere på det på denne uddannelse ?

A. Uanset om du er privat person eller selvstændig, starter hele rejsen med dig selv. Det er et godt udgangspunkt at gå vejen selv – først. Før vi begynder at gøre en forskel for andre. Du lærer på uddannelsen hvor dit personlige energi-flow er og hvordan du kan skabe dig et højfrekvent liv, så du skaber balance mellem alle dine livsområder, så du kan manifestere det du drømmer om. Jeg er overbevist om at du vil blive meget klogere på både dig selv og dit arbejdsliv, gennem din transformations proces på uddannelsen.

Q. Jeg er uddannet coach, men er aldrig rigtig kommet i gang med min virksomhed, du skriver der følger et færdigudarbejdet koncept med efter uddannelsen, er det noget jeg må bruge i min selvstændig virksomhed ?

A. Der er rigtig mange coaches der (desværre) ikke er kommet i gang med deres selvstændige virksomhed, fordi de ikke blev introduceret til hvilket område, de skulle specialisere sig indenfor. Jeg har udarbejdet et koncept med licens til, hvor du får alle redskaber, metoder og værktøj. Så du kan anvende konceptet i din selvstændig virksomhed. Du må bruge materialet præcis som du har lyst til og videreudvikle på det, så det passer til dig og dem du vil gøre en forskel for.

Q. Skal man kunne noget spirituelt, for at være med på energi uddannelsen ?

A. Du behøver på ingen måde, hverken at kunne eller være spirituel for at deltage på uddannelsen. Det handler om dit personlige energi-flow, at tage kraften og din power hjem, så du kan skabe og manifestere det liv du drømmer om. Det er der ikke noget hokus pokus i, det er blot en indgangsvinkel hvor vi samarbejder med de universelle love og energierne i universet. Det vil selvfølgelig være en god indgangsvinkel, hvis du interessere dig for personlig udvikling og har lyst til at arbejde med dig selv undervejs.

Q. Jeg er behandler i den alternative verden og arbejder med energier i mit arbejde med klienter. Jeg er meget interesseret i at høre, om det her kan forståes som en videregående uddannelse indenfor energi arbejde ?

A. Jeg har lavet en uddannelse ud fra en kobling mellem den videnskablige og spirituelle verden. Jeg har taget det bedste og hævet det op på et bevidshedsniveau hvor du bliver klogere, får dybere indsigt og udsyn. Samtidigt har jeg udviklet en værktøjskasse med helt konkrete redskaber, som du får med dig efter endt uddannelse.