Holistisk Energi Uddannelse Danmark

En videnskabelig og spirituel kobling mellem krop, sind og sjæl

Læs hvad andre siger om uddannelsen

Jeg mærker at jeg hver dag fylder mit liv bevidst.
Jeg siger til og fra og gør det, der føles helt rigtig for mig. Det smitter så meget af på mine omgivelser, og det giver mig så meget positivt. 

Jeg føler virkelig at jeg har sovet i timen, og ladet mit liv strømme, uden at stoppe op og sætte pris på nuets kraft. 

Lige indtil jeg mødte dig. Tak fordi du vækkede mig.
Jeg arbejder hver dag på at skabe glæde og leve lige nu og her. Det giver mig rigdom på alle planer. 
Tak til dig og universet for at bringe os sammen.
De kærligste hilsener Aalborg massøren Lone Bregendahl Jørgensen


Jeg valgte at starte på Tinas forløb i HEUD UNIVERSET (Holistisk Energi Uddannelse).
Det gjorde jeg, fordi jeg følte der var ubalance i mit liv og omkring mine drømme. Det var som om at jeg og mine drømme, hele tiden blev skubbet i baggrunden. Måske fordi der altid var noget, som jeg kunne tage mig af i den ydre fysiske verden. 

Jeg har fulgt Tina igennem nogle år og besluttede mig i 2023 for HEUD UNIVERSET, fordi jeg ville lærer noget af det, Tina praktisere i sit eget liv. For jeg kunne jo se og følge, at hun og Kurt levede deres drømme, på trods af de udfordringer, som de har været igennem.

Jeg følte mig klar og meget spændt på min beslutning, om at tage på REJSEN HJEM.
I dag har jeg opnået meget mere balance med mit liv og drømme, fordi jeg har fået nogle effektive redskaber, som jeg bruger dagligt, både privat og arbejdsmæssigt. 

Jeg oplever jeg har fået:
En indre ro i mig selv.
En mere harmonisk familie.
Nyt job som jeg har drømt om.

Tina har skubbet kærligt og vedholdende til mig og inspireret mig, til at udleve mine drømme og følge mit hjerte. Tina er meget inspirerende, favner bredt, udstråler ro og hviler i sig selv. Tina har udviklet nogle håndgribelige redskaber som virker og de er både overskuelige og nemme at gå til.

Da vi afslutte spurgte Tina mig om 3 spørgsmål: 
På en Scala fra 1-10 (hvor 1 er lavest og 10 er højest).

1. Hvor tæt er du på at leve drømmen? 9 point 
2. Bruger du redskaberne og materialet? 9 point 
3. Virker redskaberne og materialet for dig? 9 point 

Jeg vil på det varmeste anbefale Tina, fordi jeg selv har fået så utrolig meget ud af forløbet og fortsætter rejsen med min nye værkstøjskasse. Tina er altid parat til at hjælpe og støtte når behovet opstår også imellem modulerne. De bedste Hilsener Maibritt Yhlén.


Jeg besluttede mig for og påbegyndte at læse til Coach og mit valg faldt på Holistisk Energi Uddannelsen Danmark. 

Hvor jeg vil kunne guide folk til at finde en masse energi inde i sig selv, så de kan nå deres mål og gøre det, som de drømmer om. Smide alle begrænsninger ad pommern til og få succes med det de brænder for🔥.  Slippe tanker om hvad andre synes og tænker om en. Få mere selvtillid og selvværd ❤️

Lyder det ikke bare nemt 🤷🏼‍♀️.  Det er det faktisk. Det kræver “bare” at man lærer at tænke på en helt ny måde. Og den proces er jeg selv i gang med. Jeg tog mod til mig og sprang af karrusellen fordi jeg ville udleve min drøm  og nu lærer jeg om, hvad det kræver at nå helt i mål med drømmen 💥

Tak fordi du kom ind i mit liv og har været min fantastiske guide, igennem de til tider svære bump på vejen igennem transformationen. Kan i den grad anbefale Tina, når du er klar til at sætte handling på at opnå dine mål. Tina er super dygtig!

Jeg vil til hver en tid anbefale Tina Katja Lund Andersen, som er helt unik i forhold til, de særligt effektive redskaber hun underviser i og hendes fantastisk inspirerende drive og positivitet, som i den grad er med til at flytte på tingene. Hun er super dygtig og passioneret og jeg har selv taget HEUD uddannelsen, det har været den bedste investering i mig selv nogensinde.


Den her kvinde har hjulpet mig gennem et stort tab. Hun har lært mig at der er en større mening, at vi alle har et WHY – et livsmål. Hun har lært mig at meditere og vist hvad det kan give mig. Hun har hjulpet mig med at finde alt det, der var indeni mig i forvejen, men som jeg havde gemt så langt væk at det var helt glemt.

Hun har vist mig hvor nemt det er at VÆRE, at bruge mine sanser, slå rødder, at bruge naturen i min hverdag på en helt ny og befriende måde. Hun har lært mig at vores tanker er i stand til at overtage sindet, men at vi ikke er vores tanker, at man kan stoppe op, observere og tage styringen tilbage og hæve bevidstheden.

Hun er beviset på at drømme kan gå i opfyldelse, hvis vi selv vil. Nogle gange er det nok bare at tage springet og investere i sig selv, så kommer det hen ad vejen. En masse af mine større drømme er allerede udlevet indenfor det sidste år, og det er jeg Tina evigt taknemmelig for, at hun kunne guide mig til.

Jeg går på den Holistiske Energi Uddannelse Danmark og jeg vil anbefale alle at tage det skridt jeg gjorde. Hvis du er låst fast, tabt i dine tanker, leder efter dit WHY, eller bare vil have en fantastisk fornyelse i livet. Tak for dig Tina og dit store hjerte.
Camilla


Hende her kan noget særligt! Den rejse hun guider mig igennem lige nu er helt fantastisk og noget helt andet end jeg før har prøvet. Ofte søger vi svar i den ydre verden (uddannelse, kurser, litteratur, mennesker, arbejde osv.) og glemmer, at svarene på vores spørgsmål, drømme og længsler er indeni os. Den indre rejse mestrer Tina og på bedste vis guider hun mig igennem, så jeg LEVER mit liv udfra MINE drømme.

Min kæreste synes, at HEUD uddannelsen er den uddannelse der har udviklet mig mest. Han kan mærke, at jeg flytter mig og kan mærke, at det udvikler os som par. Energierne er blevet lettere/højere og vi har ikke de samme skænderier, som vi før har kørt i ring i. Det er helt sikkert fordi værktøjerne er så konkrete og håndgribelige, at jeg får dem udført i praksis. Det er ikke bare en værktøjskasse med udefinerbare redskaber.

Det jeg har gjort er, at stoppe med at “belære” ham til “bare” at gøre det, der er rigtigt for mig – meditation, taknemmelighedsdagbog, alenetid mm. Det smitter af på ham og han er selv begyndt at prioritere sig selv først og træffe selvkærlige valg og beslutninger. Han synes, at uddannelsen virker meget professionel og gennemført og at du som underviser virker meget kompetent ud fra det han oplever på sidelinjen af min rejse.
Kamilla


Den Holistiske Energi Uddannelse skal prøves før man tror på det. Helt vildt at blive så indsigtsfyldt på noget jeg troede jeg allerede vidste og kunne….. Helt uvidende om det – traf jeg et af de bedste valg nogensinde for mig selv. Det er helt vildt fantastisk at finde ud af hvad vi har i os. At lære at se og bruge det. Det er virkelig livsændrende. Kan kun sige TAK fordi du viser mig vejen.

Jeg er overhovedet ikke i tvivl om at min nyopdagede kærlighed er opstået ud af hvad jeg har lært hos dig Tina. Jeg kan mærke enormt tydeligt, at jeg har åbnet til noget jeg havde lukket ned – uvidende om at det stadig var der. Jeg har ikke tilladt mig selv at mærke efter tidligere, fordi jeg ikke vidste hvordan jeg skulle tackle det der var derinde.

Det er vildt – en følelse af at komme hjem, og en snak med mig selv om hvordan en udfordring startede det hele i sin tid, og fordi jeg ikke kendte værktøjerne, har jeg bygget ovenpå i stedet for at løse – og til sidst lukket ned. Nu hvor jeg har åbnet op, har jeg løst mine gamle konflikter i nuet, accepteret og tilgivet. Det er så fantastisk at mærke, og jeg havde ikke set det komme, at jeg ville hjælpe mig selv på dette område. Tak tak tak.
Lone


Kære Tina, jeg er Dig Så Taknemlig for både den anerkende tilgang med din faglighed og for DIG.
Du er helt igennem en unik person med hjertet på rette plads, nærværende og lyser i bevisthedens Lys.

Det er helt vildt hvad der ligger lige for næsen af os, som vi skal lære at se og påskønne – livet bliver bare bedre når vi er bevidste – kan aldrig takke dig nok for at lære mig det.

Det er den vildeste personlige udviklingsrejse jeg er på.
Lillian


Det her er det bedste jeg har gjort for mig selv.

Det er første gang jeg har været en del af et udviklingsforløb, hvor der er så meget fokus på at omsætte det i praksis. Og det er jo det, det handler om. Teorierne er kun noget værd, når der kommer handling på.

Tina har en fantastisk evne til ikke at lade dig “slippe”. Jeg har gennemført mange lederudviklingsforløb. Og på et tidspunkt har coachen bøjet af. Det gør Tina ikke. På sin helt egen måde omgærdet af respekt og empati, formår hun at holde dig på sporet til glæde for dig selv.

Jeg har været ved at lukke mit galleri og drosle min bb ned, fordi jeg oplevede meget “op ad bakke” og ingen glæde. Via arbejdet med vision board og goal map har jeg oplevet en helt ny glæde og at jeg tiltrækker de “rigtige” mennesker i BB. Jeg tror aldrig jeg har solgt så meget i galleriet og arbejdet så meget – og jeg gør det med glæde og lethed. For jeg ved at det er vejen.

Loven om tiltrækning har jeg altid kendt, men den har ikke været implementeret i min hverdag. Via ex taknemmelighedsbog kan jeg mærke at jeg tiltrækker det, jeg gerne vil. Ex tænkte jeg forleden, at det er fantastisk at folk køber de smukke silke ting, og senere på dagen kom der en og købte. Tidligere har har jeg tænkt: Der kommer nok ikke nogen i galleriet i dag. Og det gjorde det så heller ikke.

Så sammenfattende vil jeg sige at HEUD uddannelsen virkelig har givet og giver mig et helt nyt liv. Og bedst af alt: Støttet mig i at finde Anette, og ikke “funktionen” i jobbet. Så at gå i kast med den Holistiske Energi Uddannelse Danmark er det bedste, jeg har givet mig selv i en alder af 63 år (nu 64).
De kærligste hilsener Anette


Afslutnings kommentarer
“Jeg er ikke mine tanker og vil øve mig endnu mere i at iagttage gennem meditation”. “Jeg har fået vendt min energi og TRO på fremtiden, jeg har fået nok”! “Jeg vil stoppe med at pendle mellem fortid og fremtid, fordi jeg vil være i NUET”. “Jeg forstår nu at jeg skal vende kærligheden, omsorgen og nærværet indad, jeg har altid ledt i den ydre verden”.

Det fællesskab der er skabt imellem deltagerne er helt unikt. At vi mødes gennem 9 moduler er IKKE for meget, der er brug for at afprøve det i praksis og vende tilbage til teori, metoder og redskaber.

Uddannelsen tager udgangspunkt i vores drømme, der er en rød tråd gennem hele året, der bliver hele tiden bliver samlet op og vi arbejder både i praksis på modulerne, men også mellem modulerne – på at skabe vores drømmeliv.